Полуничний компот Мохіто на зиму

Полуничний компот Мохіто на зимуДолька лимона і гілочка м’яти, жменя полуниниць  Як результат – божественнй полуничнй смак з делікатною ноткою цитруса і м’яти . Так, це полуничний компот Мохіто!

 

 

 

 

Коли вже полуниці наїлися вдосталь, полуничне варення і гострий соус також зварили, можна братися за заготівлю компоту на зиму.

Полуничний компот Мохіто на зиму

Зазвичай компотам з полуниці не вистачає грайливої кислинки і освіжаючого післясмаку.
Долька лимона і гілочка м»яти легко вирішує ці проблеми. Як результат – божественнй полуничнй смак з делікатною ноткою цитруса і м»яти . Так, це полуничний компот Мохіто!

Полуничний компот Мохіто на зиму: інгредієнти

Полуничний компот Мохіто на зиму

з розрахунку на 3л банку
– полуниця – 300 г;
– цукор – 1 склянка;
– м’ята – 1-2 гілочки;
– лимон – ¼ частина;
– вода для заливки.

Полуничний компот Мохіто на зиму: технологія приготування

Добре помити банку і кришку

Полуниці миємо в проточній воді і видаляємо хвостики. Миємо також гілочки м’яти і лимон.

Полуничний компот Мохіто на зиму

Лимон нарізаємо кружечками.

Коли вже полуниці наїлися вдосталь, полуничне варення і гострий соус також зварили, можна братися за заготівлю компоту на зиму. Зазвичай компотам з полуниці не вистачає грайливої кислинки і освіжаючого післясмаку. Долька лимона і гілочка м»яти легко вирішує ці проблеми. Як результат – божественнй полуничнй смак з делікатною ноткою цитруса і м»яти . Так, це полуничний компот Мохіто! Полуничний компот Мохіто на зиму: інгредієнти з розрахунку на 3л банку - полуниця – 300 г; - цукор – 1 склянка; - м»ята – 1-2 гілочки; - лимон – ¼ частина; - вода для заливки. Полуничний компот Мохіто на зиму: технологія приготування Добре помити банку і кришку Полуниці миємо в проточній воді і видаляємо хвостики. Миємо також гілочки м»яти і лимон. Лимон нарізаємо кружечками Перекладаємо банку полуницю, гілочки м»яти, і кружечки лимона. В окремому банячку варимо сироп з склянки цукру і 3-4 склянок води. Варимо до розчинення цукру. Вливаємо сироп в банку з ягодами. Акуратно доливаємо гарячу воду до повного заповнення банки. Прикриваємо банку кришкою і ставимо її на стерилізацію. Час стерилізації 15 хвилин ( з початку кипіння в середині банки). Герметично закручуємо кришку і перевертаємо банку догори ногами до повного охолодження. Полуничний компот Мохіто на зиму готовий. Переносимо банки з полуничним компотом Мохіто в комірку або підвал, хай там чекають свого зіркового часу. До речі, полуничний компот Мохіто можна готувати і на повсякдень. Просто довести його до кипіння, вимкнути і дати йому настоятися. Охолодити і пити з великим задоволенням.

Перекладаємо банку полуницю, гілочки м’яти, і кружечки лимона.

Коли вже полуниці наїлися вдосталь, полуничне варення і гострий соус також зварили, можна братися за заготівлю компоту на зиму. Зазвичай компотам з полуниці не вистачає грайливої кислинки і освіжаючого післясмаку. Долька лимона і гілочка м»яти легко вирішує ці проблеми. Як результат – божественнй полуничнй смак з делікатною ноткою цитруса і м»яти . Так, це полуничний компот Мохіто! Полуничний компот Мохіто на зиму: інгредієнти з розрахунку на 3л банку - полуниця – 300 г; - цукор – 1 склянка; - м»ята – 1-2 гілочки; - лимон – ¼ частина; - вода для заливки. Полуничний компот Мохіто на зиму: технологія приготування Добре помити банку і кришку Полуниці миємо в проточній воді і видаляємо хвостики. Миємо також гілочки м»яти і лимон. Лимон нарізаємо кружечками Перекладаємо банку полуницю, гілочки м»яти, і кружечки лимона. В окремому банячку варимо сироп з склянки цукру і 3-4 склянок води. Варимо до розчинення цукру. Вливаємо сироп в банку з ягодами. Акуратно доливаємо гарячу воду до повного заповнення банки. Прикриваємо банку кришкою і ставимо її на стерилізацію. Час стерилізації 15 хвилин ( з початку кипіння в середині банки). Герметично закручуємо кришку і перевертаємо банку догори ногами до повного охолодження. Полуничний компот Мохіто на зиму готовий. Переносимо банки з полуничним компотом Мохіто в комірку або підвал, хай там чекають свого зіркового часу. До речі, полуничний компот Мохіто можна готувати і на повсякдень. Просто довести його до кипіння, вимкнути і дати йому настоятися. Охолодити і пити з великим задоволенням.

В окремому банячку варимо сироп з склянки цукру і 3-4 склянок води. Варимо до розчинення цукру.
Вливаємо сироп в банку з ягодами. Акуратно доливаємо гарячу воду до повного заповнення банки.

Прикриваємо банку кришкою і ставимо її на стерилізацію. Час стерилізації 15 хвилин ( з початку кипіння в середині банки). Герметично закручуємо кришку і перевертаємо банку догори ногами до повного охолодження. Полуничний компот Мохіто на зиму готовий.

Коли вже полуниці наїлися вдосталь, полуничне варення і гострий соус також зварили, можна братися за заготівлю компоту на зиму. Зазвичай компотам з полуниці не вистачає грайливої кислинки і освіжаючого післясмаку. Долька лимона і гілочка м»яти легко вирішує ці проблеми. Як результат – божественнй полуничнй смак з делікатною ноткою цитруса і м»яти . Так, це полуничний компот Мохіто! Полуничний компот Мохіто на зиму: інгредієнти з розрахунку на 3л банку - полуниця – 300 г; - цукор – 1 склянка; - м»ята – 1-2 гілочки; - лимон – ¼ частина; - вода для заливки. Полуничний компот Мохіто на зиму: технологія приготування Добре помити банку і кришку Полуниці миємо в проточній воді і видаляємо хвостики. Миємо також гілочки м»яти і лимон. Лимон нарізаємо кружечками Перекладаємо банку полуницю, гілочки м»яти, і кружечки лимона. В окремому банячку варимо сироп з склянки цукру і 3-4 склянок води. Варимо до розчинення цукру. Вливаємо сироп в банку з ягодами. Акуратно доливаємо гарячу воду до повного заповнення банки. Прикриваємо банку кришкою і ставимо її на стерилізацію. Час стерилізації 15 хвилин ( з початку кипіння в середині банки). Герметично закручуємо кришку і перевертаємо банку догори ногами до повного охолодження. Полуничний компот Мохіто на зиму готовий. Переносимо банки з полуничним компотом Мохіто в комірку або підвал, хай там чекають свого зіркового часу. До речі, полуничний компот Мохіто можна готувати і на повсякдень. Просто довести його до кипіння, вимкнути і дати йому настоятися. Охолодити і пити з великим задоволенням.

Переносимо банки з полуничним компотом Мохіто в комірку або підвал, хай там чекають свого зіркового часу.

До речі, полуничний компот Мохіто можна готувати і на повсякдень. Просто довести його до кипіння, вимкнути і дати йому настоятися.

Коли вже полуниці наїлися вдосталь, полуничне варення і гострий соус також зварили, можна братися за заготівлю компоту на зиму. Зазвичай компотам з полуниці не вистачає грайливої кислинки і освіжаючого післясмаку. Долька лимона і гілочка м»яти легко вирішує ці проблеми. Як результат – божественнй полуничнй смак з делікатною ноткою цитруса і м»яти . Так, це полуничний компот Мохіто! Полуничний компот Мохіто на зиму: інгредієнти з розрахунку на 3л банку - полуниця – 300 г; - цукор – 1 склянка; - м»ята – 1-2 гілочки; - лимон – ¼ частина; - вода для заливки. Полуничний компот Мохіто на зиму: технологія приготування Добре помити банку і кришку Полуниці миємо в проточній воді і видаляємо хвостики. Миємо також гілочки м»яти і лимон. Лимон нарізаємо кружечками Перекладаємо банку полуницю, гілочки м»яти, і кружечки лимона. В окремому банячку варимо сироп з склянки цукру і 3-4 склянок води. Варимо до розчинення цукру. Вливаємо сироп в банку з ягодами. Акуратно доливаємо гарячу воду до повного заповнення банки. Прикриваємо банку кришкою і ставимо її на стерилізацію. Час стерилізації 15 хвилин ( з початку кипіння в середині банки). Герметично закручуємо кришку і перевертаємо банку догори ногами до повного охолодження. Полуничний компот Мохіто на зиму готовий. Переносимо банки з полуничним компотом Мохіто в комірку або підвал, хай там чекають свого зіркового часу. До речі, полуничний компот Мохіто можна готувати і на повсякдень. Просто довести його до кипіння, вимкнути і дати йому настоятися. Охолодити і пити з великим задоволенням.

Охолодити і пити з великим задоволенням.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.