Продовжуючи тему авокадо, не можу не поділитися з вами рецептом простого і корисного паштету. Канапками з цим паштетом можна добре поснідати або перекусити нашвидкоруч.
Про авокадо багато говорити не буду. Про користь цього плода вже написано тут.
Раджу вам вживати авокадо, як додаток до салатів та намазок, кілька разів на тиждень. Результат не забариться. Самопочуття, стан шкіри, нігтів та волосся відчутно покращиться. Можу стверджувати, опираючись на власний досвід.
Паштет з авокадо
Інгредієнти
– авокадо – 1 шт;
– печериці – 300 г;
– цибуля ріпчаста -1 шт;
– яйця – 3-4 шт;
– лимонний сік – ½ ч. л;
– сіль перець до смаку;
– рослинна олія – 2 ст. л.
Паштет з авокадо – технологія приготування
Печериці помити, почисти і порізати тоненькими шматочками.
Почищену цибулю теж помити і подрібнити.
На пательню влити олію, розігріти її і викласти цибулю та печериці. Смажити на легкому вогні до повної готовності, постійно помішуючи. Посолити, поперчити до смаку.
Поки печериці з цибулею смажаться, варимо яйця на твердо. Яйця чистимо від шкаралупи, розрізаємо на частинки.
Авокадо миємо, витираємо. Розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку. Ложкою вибираємо м’якоть, подрібнюємо її.
Смажені печериці з цибулею, які вже охололи, перекладаємо в миску, кладаємо туди ж порізані яйця.
Додаємо також авокадо.
Блендером збиваємо все в однорідну масу. Додаємо лимонний сік, сіль та перець при необхідності. Все добре перемішуємо.
От і все, паштет готовий. Все просто, швидко і дуже смачно. Треба сказати, що паштет з авокадо дуже пухкий, проте доволі ситний і поживний.
Його можна намазувати на хліб або використовувати як начинку до кукурудзяного чи звичайного млинця.