Крем-сир «Філадельфія» власноруч

Крем-сир Філадельфія

Якщо вам смакує крем-сир “Філадельфія”, то його зовсім нескладно приготувати власноруч.  На смак та за консистенцією він виходить, як оригінальний сир, але за ціна його набагато нижча. І, зрештою, що основне – він не містить консервантів.

 

 

Цей крем-сир чудово підходить для приготування бутербродів, ролів, для тортів та налисників. Зберігається в холодильнику тиждень Але можете впевнені в тому, що його з’їдять набагато швидше.

Крем-сир “Філадельфія”: інгредієнти

  • сир кисломолочний – 300 г;
  • вершки 20% жирності – 100 г;
  • сирок плавлений «Янтар» – 90г.

Що стосується сиру, то він мусить буди достатньо жирним, не мокрим і не кислим. Для цього найкраще підходить фермерський (домашній) сир з незбираного молока.. З плавленим сирком «Янтар» – все зрозуміло.  Чим вища жирність вершків, то сирок на виході буде смачнішим.

Крем-сир “Філадельфія”: технологія приготування

В приготуванні цього крем-сиру немає нічого складного. Готується він за 15 хвилин.

Крем-сир Філадельфія

Сир перекладаємо в миску і за допомогою блендера перебиваємо його в однорідну масу, так щоб не було крупинок.

Крем-сир Філадельфія

Додаємо до сиру вершки і продовжуємо перебивати.

Крем-сир Філадельфія

 Коли консистенція сиру стане гладкою і однорідною, перекладаємо в миску сирок «Янтар». Він надасть крем-сиру отого правильного смаку, який є в «Філадельфії».

Крем-сир Філадельфія

 Блендером остаточно перемішуємо всю суміш. Крем-сир «Філадельфія» готовий.

До крем-сиру не потрібно нічого додавати. Його смак повністю сформований, консистенція його надзвичайно делікатна і шовковиста.

Крем-сир Філадельфія

 А далі використовуємо для бутербродів у різних варіантах – можна з подрібненою зеленню, можна посипати паприкою або перцем.

Крем-сир Філадельфія

Якщо використовувати для випічки, в крем-сир додаємо цукор. Наприклад,  для начинки налисників я до крем-сиру додала цукор і розтерті полуниці. Вийшло надзвичайно смачно.

Крем-сир Філадельфія

Крем-сир Філадельфія

Експериментуйте зі смаком, це так цікаво!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.