Надзвичайно простий і дуже оригінальний на смак салат, який поєднує клітковину, вітаміни та білок. Ідеальне поєднання для бажаючих схуднути та тих, хто дотримується посту.
Цілком реально уявляю ваш вираз обличчя, коли ви прочитали заголовок. На кінчику вашого язика зависло «бе» або «фу». Ні одне, ні друге. Пристойний салат, з оригінальним смаком – для посту саме те, що треба. Він і вітамінів, і білка додасть, але не додасть зайвих калорій. Не буду довго тримати інтригу, розповідаю.
Cалат з капусти, огірка та ікри минтаю: інгредієнти
- капуста білокачанна рання – 250 г;
- огірок (невеликий) – 2 шт;
- ікра минтаю – 3 чайні ложки;
- цибуля зелена – 4-5 стебел;
- оливкова олія – 1 столова ложка;
- зелень кропу;
- лимонний сік – 1-2 чайні ложки;
- сіль, перець – до смаку.
Cалат з капусти, огірка та ікри минтаю: технологія приготування
Чистеньку молоду капустинку нарізаємо тоненькою соломкою і складаєм в салатник.
Огірок також нарізаємо соломкою.
Дрібно нарізаємо цибулю та кріп.
Все перекладаємо в салатник. Додаємо до овочів 2-3 ложки ікри минтаю, сік лимона, і оливкову олію, перчимо.
Все гарно перемішуємо. Пробуємо на смак. При потребі досолюємо. Все, салат готовий. Смак дуже оригінальний, мені сподобався.
Звичайно, що всі інгредієнти можна збільшувати або зменшувати за власним смаком. Експериментуйте, це – цікаво.