М’ясні рулетики з грибами

Мясні рулетики з грибамиДобре розумію людей, які полюбляють м’ясні страви і не уявляють життя без них. Якщо чесно, то я також  належу до цієї категорії.

Сьогоднішня страва присвячується  м’ясоїдам. Хоч сама почекаю до Великодня. Думаю, що м’ясні рулетки з грибами гурмани оцінять  достойно.

 

М’ясні рулетки з грибами – страва в приготуванні зовсім нескладна, дуже смачна та ще і виглядає презентабельно. Такий собі ідеальний варіант для гостини або романтичної вечері вдвох.

Мясні рулетики з грибами

Інгредієнти:
– 250 г свинини (полядвиці або вирізка);
– 2 цибулини;
– 300г печериць;
– 50 г твердого сиру;
– сіль, перець мелений червоний та чорний;
– приправа «Прованські трави»;
– 1 ст. ложка лимонного соку;
– – олія для смаження;
– 1 яйце;
– борошно – 3 ложки;
– панірувальні сухарі – 3-4 ложки.

М’ясні рулети з грибами: технологія приготування

Кусок полядвиці гарно промити, обсушити паперовими серветками і розрізати на шматки товщиною 1,5 см.


Відбиваємо кухонним молоточком шматки м’яса, формуючи з нього прямокутники.

Мясні рулетики з грибами

Мясні рулетики з грибами

М’ясо скроплюємо лимонним соком, солимо, перчимо, посипаємо пряними травами. Складаємо шматки гіркою і залишаємо їх маринуватися.

Тим часом чистимо печериці і нарізаємо їх плястерками.

Мясні рулетики з грибами

Дрібненько ріжемо почищену і помиту цибулю.


В сковорідку вливаємо кілька ложок олії, розігріваємо її, викладаємо подрібнену цибулю і печериці.  Тушкуємо їх, регулярно помішуючи, солимо та перчимо до смаку.

Мясні рулетики з грибами
Натираємо на терці твердий сир.

м'ясні рулетики з грибами

Змішуємо тушковані гриби з цибулею і натертий сир.

м'ясні рулетики з грибами

На шматочки відбитого м’яса викладаємо тушковані гриби з цибулею та тертим сиром і скручуємо  в рулетик.

Мясні рулетики з грибами

Щоб рулетик не розвалився, скріплюємо його кінці зубочистками.

Обкачуємо рулетики зі всіх боків в борошні.

Мясні рулетики з грибами

Потім у збитому яйці.

Мясні рулетики з грибами
І, нарешті, в панірувальних сухарях.

Мясні рулетики з грибами

Викладаємо рулетики на сковорідку з добре розігрітою олією, обсмажуємо на легкому вогні зі всіх сторін. Перед подачею на стіл, виймаємо з рулетиків зубочистки.

 

Мясні рулетики з грибами

Рулетики з грибами чудово смакують з пастою або картопляним пюре. Якщо ви слідкуєте за своєю вагою, замініть пюре овочевим салатом.

Мясні рулетики з грибами

Гарантую – буде смачно!
Потрібно зазначити, що свинину можна замінити телятиною або курятиною. Смак буде дещо інший, але результат буде не менш смачний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.